Sunday, March 4, 2012

Keliru Antara Dua

Assalamualaikum kawan-kawanku sekalian..


Hahaha..aku pun tak tau kenapa sejak kebelakangan ni aku selalu update blog. Mungkin mood aku untuk berblog sudah datang kot. Huahuahua...
Ok, forget it! hahaha...mesti mase korang bace tajuk entry ni  korang akan cakap.

"Ah sudah budak Naim ni, ni mesti kes cinta ni."

Uissshhh, mmmane ade la. Ini bukan kes pasal cinta ok, ini kes lain ni. Korang jangan ingat entry aku kali ni berkaitan dengan keliru antara 2 orang wanita ke, calon mak tiri ke. Bukan ye anda semua. Hahaha.

Aku ni sebenarnya keliru mana satu aku nak pilih ni, antara : 

INI

 Samsung Galaxy Mini

ATAU INI


 Sony Ericsson Vivaz

Warrrgh....aku dalam dilema!! Makkk, tolong anakmu ini. Hahaha, kan? Aku dah cakap bukan pasal cinta. Hehehe..jadi korang rasa la, yang mana lebih elok? Samsung atau Sony Ericsson ni? Tolongg plezz... (T_T)

 

5 comments:

  1. EH! hp sony ericsson vivas tu hp saya lah! weeeeeee~ best gak hp tu.. function die sama dgn nokia c5 hehehe

    ReplyDelete
  2. better samsung..:)
    tahan lama...

    ReplyDelete
  3. Kalau aku, aku pilih Samsung Galaxy Mini. Tapi sebenarnya Samsung Galaxy Y pun ok gak bro. Haha.

    ReplyDelete
  4. samsung galaxy mini..vivaz sensitif kn,xelok...smsung glxy mini software android...ok laaa..=D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...