Sunday, July 31, 2011

Maaf Sangat-sangat Korang!!

Assalamualaikum kawan-kawan semua...


Hee...(ape gelak2? ko dah wat salah tau Naim...)
Ha? apa salah hamba? (yang ko diam menyepi beberapa hari ni kenapa?)


Alaaa....maaf la Phoenix...mintak maaf ye kawan2...Naim ade masalah sebenarnye ni...
Baru2 ni netbook Naim ade masalah...bile nak bukak netbook je ade tulis


" Windows failed to start"


Tu yang Naim xsuke tu...time2 awal bulan pose ni dah wat hal plak...hehehe...SORRY..
ape pun...sebelum terlambat Naim nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua Blogger..berpuasa la dengan penuh ikhlas k..hehehe...


Mintak maaf banyak2 tau sebab tibe2 hilang menyepi...ni pun kat Cyber Cafe ni...baru je pas antar Netbook ngan Nset Naim yang rosak...ape pun buat beberapa hari ni agak kurang la post Naim dalam blog ni sebab xde laptop @ netbook nak gune....


UISHH...baru awal pose dah dengar dah lagu raya...hahaha..


Ape pun....KITA KAN BLOGGER!!


Header Naim telah pun ditukar...hehehe...ni semua atas pendapat korang...sory...kalau gambar xjelas sebab xdapat nak edit...file asal kat dalam netbook...huwaaaa....

7 comments:

  1. selamat bpuasa ye... =)

    *mintak murah rezeki...bli netbook baru...hihi

    ReplyDelete
  2. Selamat Berpuasa ! Papepun bersabar yer :D

    JOM terbang ke ENTRI SAYE - Jahatnye Adin

    ReplyDelete
  3. sabar ya naim. memang itu dugaan di bulan puasa. selamat berpuasa ya naim.

    ReplyDelete
  4. huhuhu... nasib nasib... apapun, header tu smart laa bro... mgkin boleh jelaskan tulisan tu jek... background biar bokeh... smart..!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...