Monday, September 12, 2011

Phoenix VS JPJ??

Hahahaha.....Assalamualaikum semua..


UIIIHH...dah lame xupdate ni....yela...yang last tu pasal cukai perkhidmatan 6% (kot)...haha...lupe laaa..ape pun YANG PERTAMA nak ucapkan ALL THE BEST buat adik2 yang sedang menghadapi UPSR...(eleh...macam la budak2 tu ade blog...mongado la ko Naim!!)
Phoenix2...aku nak kate satu jek...(ape die?)
ADE AKU KISAH!!hahahah...(KUAJAQ KO NAIM)


hahaha....GILE kan aku ni?...tapi ape kebendenye tajuk post Naim ni?
PHOENIX VS JPJ?? ape tu?


Haa...xde la...senanye nak bgtau korang dan nak suruh korang jugak...
Nak bgtau yang besok Naim ade test JPJ...bawak kete tu!!huhuhu....daaaannnn yang paling penting nak suruh korang doakan...moge selamat la penguji tu dalam kete...
"Pak cik-pak cik....duk molek2 ye...shaye nak bawakkete ni...markah tu bio banyok skit eh?? "


Hahaha...ape pun korang doakan la NAim ni...umur da 21 taun...bile ag nak bawak kete...jeles la jugak orang lain leh bawak kete...tapi aku??tolak je laaaa.....



ape pun KITA KAN BLOGGER!!

2 comments:

  1. semoga berjayolah yobb..hati-hati bawa kete tu....kang tolak markah..hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...